Vedligehold gulve

Vedligeholdelse gulve

Det har vist sig at gulvene ikke har været så nemme at holde.


Der er flere teorier om gulvene.


o  Gulvene er oliebehandlet. Er det rigtig skal de behandles med det der er opgivet ved leveringen af boligerne og det er Moland Gulv Fix Hvid.


o    Min  (webmaster) teori er at det slet ikke er olieret men lakeret gulve. Min teori hviler på at gulvet hvor det er helt intakt, ikke kan suge vand fra gulvvask med Moland gulvpleje. har man derimod et sted foretaget en afslibning med påfølgende behandling med Moland oliepleje hvid, kan gulvet godt suge fugt fra Moland Gulvpleje.


o    De steder hvor gulv lakken er slidt igennem, vil vand, sæbe, olie m.v. trænge ned i gulvet og man vil se en mørk plet på gulvet, for mig at se kan det kun ske ved lakeret gulve, med beskadiget lak.


Flere boliger har fået gulvene slebet helt rene, efterfølgende er der lakeret. de fleste har valgt en særlig stærk lak der vil kunne holde i mange år. Det er relativt dyrt ca. 8-9000.- kr. alt efter antal gulve og hvad lak der er brugt, samt selvfølgelig hvor slemme gulvene er.


En enkelt beboer har valgt en løsning i samråd med en der ikke har lavet arbejde i AB Søndertoften før. Det var meget dårligt udført, ja det rene sjusk, men også til en mindre pris ca. 5500,- kr.


Problemet er at det er en aftale mellem den der har bestilt arbejdet og håndværkeren der udfører det - det er ikke noget AB Søndertoften har noget med at gøre.


Vi vil nu, kloge af erfaring, prøve at anbefale én håndværker som flere har god erfaring med, - men det er den enkelte andelshaver der selv bestemmer, svigter den vi har anbefalet, kan vi ikke hjælpe, men kun slette firmaet fra vores anbefaling.


Det firma vi har god erfaring med er:

C  J  Gulve

Uglestrupgade 2 B

4060 Kirke Såby

 

Tlf.:nr: 4640 0829

Biltlf.: 2193 0424

E-mail:  cj-gulve@tdcadsl.dk

 AB Søndertoften, Østergade, 4340 Tølløse